Verzenden & retouren

BETALEN

Aan het einde van het bestelproces, zal de volgende manieren van betaling worden voorgesteld om aankopen te doen:

- credit card (blauwe kaart)
- Credit Card (Visa, MasterCard, American Express)
- het beveiligde betalingssysteem PayPal.

Lees de volgende informatie voor meer informatie voordat u winkelen bij ons:

  1. Je moet om te controleren of de kaart die gebruikt worden zijn van jou, of dat u uitdrukkelijk door de eigenaar van de kaarten om ze te gebruiken. Alle kaarthouders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de kaartuitgever. Indien de uitgevende instelling van uw kaart weigert om de betaling aan ons, zullen wij niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging of niet-levering zijn.

  2. We nemen alle mogelijke maatregelen, in de mate dat het in onze macht ligt om dit te doen, om de details van uw bestelling en betaling veilig te houden, maar in de afwezigheid van nalatigheid van onze kant kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld verantwoordelijk voor enig verlies dat u lijdt indien een derde onbevoegd toegang tot de gegevens die u verstrekt wanneer de toegang tot of het bestellen van de website.

  3. We nemen alle redelijke voorzorgsmaatregelen om onze beveiligde site. Alle transacties op deze site zijn verwerkt met behulp van Secure Socket Layer (SSL) via onze beveiligde server. Als u een gebruiker van onze winkel, we veilig op te slaan uw credit card informatie in onze systemen. Deze gegevens worden volledig versleuteld en alleen gebruikt om card transacties die u hebt gestart verwerken.

Opmerkingen:

Om veiligheidsredenen moet uw verzendadres hetzelfde als uw factuuradres (zoals vermeld op uw verklaring maandelijkse facturering credit card); Enige tijd als uw informatie onjuist is, kan het worden weggelaten betaling, neem dan terug te gaan en een nieuwe bestelling plaatsen om opnieuw te betalen voor het, het zal ok.

 

DELIVERY
1. Wijze van levering
We hebben deze verzendmethoden

* Luchtpost (luchtpost)

* EMS

* DHL / TNT / UPS / Other

2. Levering

2. Délai de livraison


Bezorgingsmethoden

zone

tijd

luchtpost
(airpost)

United States, Canada

6-14 werkdagen

Australia, New Zealand, Singapore

5-11 werkdagen

United Kingdom, France, Spain, Germany,Netherlands, Japan, Belgium, Denmark, Finland, Ireland, Norway, Portugal, Sweden,Switzerland

7-15 werkdagen

Italy, Brazil

10-25 werkdagen

D'autres pays

7-15 werkdagen

EMS

3-6 werkdagen voor de hele wereld

DHL/UPS

2-3 werkdagen

3.wiste ongeveer luchtpost (luchtpost)
luchtpost (luchtpost), zal de e-mail door de lucht vervoerd. Het gebeurt meestal sneller dan gewone post, en meestal meer kost om te verzenden. Vliegtuigen kan de enige optie voor het verzenden van post naar sommige bestemmingen in het buitenland, enz. Zijn
Registreer vliegtuig is e-mail die je kunt krijgen de tracking-nummer te volgen op de website voor meer informatie over vliegtuigen, kijk dan op Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki / Luchtpost
Heeft u vragen over onze service, ga dan naar onze support forum om vragen te stellen, zal ons serviceteam direct reageren.

VOLG
Hier zijn de links van een aantal gemeenschappelijke volgen websites:
Luchtpost (luchtpost) (hier kunt u uw lading via de websites na te volgen voor meer dan 90 landen: http: //www.track-trace.com/post

UPS: http://www.ups.com/content/us/en/index.jsx (English).
http://www.ups.com/content/br/pt/index.jsx (Portuguese).
http://www.ups.com/content/ar/es/index.jsx (Spanish).
EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp (English).
FEDEX: http://www.fedex.com/us/ (English).
http://www.fedex.com/us_espanol/ (Spanish).
DHL: http://www.dhl.com/publish/g0/en.high.html?main_index=yes (English).
http://www.dhl.com.ar/publish/ar/es.high.html (Spanish).
http://www.dhl.com.br/publish/br/pt.high.html (Portuguese).
TNT: http://www.tnt.com/country/en_us.html (English).
http://www.tnt.com/country/es_ar.html (Spanish).
http://www.tnt.com/country/pt_br.html (Portuguese)

Opmerkingen:

Voor leveringen per post, als de ontvanger afwezig is op het moment van de passage van onze vervoer provider, het pakket zal zijn om een ​​postkantoor ingediend in de buurt van het afleveradres. In dit geval, en voor de levering door Kiala, kan de klant het pakket afhalen in veertien dagen op vertoon van een identiteitsbewijs en, in geval van levering per post, naar het oordeel van de weg. Aan het einde van deze periode, we opgeëiste pakket worden geretourneerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de levering vertragingen veroorzaakt door de afwezigheid van het pakket ontvanger of niet-intrekking binnen de daartoe voorziene periode.

We zijn toegewijd aan de op deze website bestelde www.Christian-Louboutin.fr binnen de goederen te leveren, uitgedrukt in dagen, die in de samenvatting van de bestelling en de orderbevestiging e-mail wordt weergegeven. De levertijd gaat in na ontvangst van uw betaling. Bij betaling per cheque, begint de levertijd te lopen vanaf de datum van ontvangst van de cheque. In het geval van overschrijding van de termijn voor de levering van meer dan zeven dagen, niet door een geval van overmacht gerechtvaardigd is, kunt u de annulering van de verkoop te vragen in overeenstemming met artikel L.114-1 van het Wetboek van verbruik en het verkrijgen van terugbetaling van de reeds betaalde bedragen.

Terug
Purchase Guide
Verzenden & retouren
Other information
Sitemap
Copyright © 2017 Schoenen Verkopen Belgium. All Rights Reserved